Pressemeddelelse

Pressemeddelelse.

International workshop om fattigdomsbekæmpelse hos AOF.

 Tirsdag d. 2. november kan man hos AOF få et andet og mere direkte indblik i nogle interessante projekter til bekæmpelse af fattigdom, der foregår i udsatte Tredjeverdens lande.

 Arrangementet, der foregår på engelsk, vil indledes med to præsentationer af gæster fra hhv. Filippinerne og Ghana:

Roberto Nicolasora fra Filippinerne fortæller om den Filippinske Højskole i Manila, samt om sit arbejde med folkeoplysning, voksenpædagogik og læring.

Roberto Nicolasora er tidligere præsident for Education for Life Foundation, der driver Højskolen i Manila, som er blevet oprettet med støtte fra bl.a. Folkekirkens Nødhjælp og Højskoleforeningen.

 Theophilus Kwesi Tefe fra Ghana er ansat som lektor ved Institut for Videregående Uddannelse og Voksenpædagogik, og arbejder også med Life Long Learning (LLL).

Theophilus Kwesi Tefe har en ph.d. (om Grundtvig) fra Danmarks Pædagogiske Universitet, og har været frivillig underviser ved Ryslinge Højskole. Han har undervisningserfaring fra flere forskellige afrikanske lande.

Herefter vil der være workshops med situationsspil om dilemmaer i fattigdomsbekæmpelsen.

Arrangementet er et led i en ”2015-måls Tour”, der afholdes i anledning af FNs målsætning om udryddelse af fattigdom – ideelt set i 2015.

Denne 2015 Tour arrangeres af AWE, Association of World Education, og er støttet af Danida. Koordinator er bestyrelsesmedlem i AWE, Rex Schade.

Tid: Tirsdag d. 2. november kl. 16.00 – 18.00.

Sted: AOF, Vestergade 23.

Entré: Gratis

Published by

Rikke Schultz

Member of AWE Denmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *